Top utilaje de construcții în 2023 – Caracteristici și oferte

utilaje de construcții

În calitate de nucleu al distribuției de echipamente tehnice și utilaje pentru construcții, avem o privire de ansamblu foarte bună asupra celor mai bune utilaje achiziționate pentru a susține procesele de business din această industrie. Cele mai cumpărate, avantajoase și recomandate produse din oferta magazinului nostru ar putea fi incluse cu ușurință în echipamentul unei companii de dimensiuni mici, medii sau mari. 

Betonieră profesională Imer Syntesi 160 cu motor monofazat

Ceea ce îți dorești de la o betonieră de calitate sau de la betoniere profesionale în general este să facă față unui regim de lucru intens. Firmele de construcții au nevoie de continuitate, iar asta ne dorim să oferim și noi prin intermediul magazinului nostru. Betoniera pe care o recomandăm tuturor clienților noștri nu are curele sau lanțuri, ceea ce înseamnă și vibrații foarte reduse. 

Reductorul ajută la rabatarea simplă și rapidă, ceea ce implică și o siguranță sporită pentru toți muncitorii sau utilizatorii betonierei. Corpul este asigurat prin sudură industrială și este și unul dintre motivele pentru care pe termen lung, betoniera nu va deveni un utilaj instabil și gălăgios.

Schelă mobilă profesională

Viteza de execuție, siguranța, mobilitatea și eficiența la început de șantier sau lucrare sunt vitale pentru un rezultat de excepție. Deseori când vine vorba despre construcții, fațade, placări, izolații sau alte tipuri de lucrări, schela pentru construcții din magazinul nostru poate satisface rapid toate nevoie de siguranță și eficiență.

Schela TeleSafe S007XL dispune de 2×13 trepte, o înălțime de 3,87m per modul, o sarcină maximă de 140 de kg și certificat de schela profesională mobilă din aluminiu. Cântărește doar 102.6 kg, iar transportul poate fi efectuat ușor chiar și în zonele afectate. 

Dezumidificator industrial

Dezumidificatoarele industriale sunt utilizate pentru a nu lăsa umiditatea să crească peste un nivel maxim ce ar putea distruge materiale, afecta utilaje sau a deteriora produse. Aceste dezumidificatoare industriale se folosesc în special pentru depozite, fabrici, centre de colectare, clădiri administrative, magazine, iar utilizarea unui Dezumidificator profesional DH 732 facilitează controlul umidității chiar și în procesele de producție, fabricație sau chiar în mijlocul unui proces de lucru pe șantier. 

Un dezumidificator profesional DH 732 este un utilaj foarte fiabil și flexibil ce poate fi folosit și pentru protecția echipamentelor, dar și pentru accelerarea eliminării umidității cauzate de fenomene naturale.

top utiliaje constructii 2023

Mașini de tăiat asfalt beton

Eficiența, durabilitatea pe termen lung și precizia sunt caracteristici premium pe care gama de mașini de tăiat asfalt beton a magazinului nostru le îndeplinesc datorită tehnologiei și materialelor premium folosite în procesul de fabricație. O Mașină de tăiat beton și asfalt ML poate fi reglată pe adâncime din maneta cu precizie și scală gradată, are o dotare standard cu filtru de aer și un set de curele de schimb. Șasiul mașinii este din metal, iar mânerele de control sunt ajustabile. Spre deosebire de utilajele din generații mai vechi al căror disc se bloca frecvent în timpul tăierii, mașina din oferta magazinului nostru are un sistem mecanic de control al vitezei pentru reducerea șanselor de blocare și în timpul tăierii betonului, dar și a asfaltului.

Set 50 role de sârmă MAX TW898

Accesoriile fac și ele parte din categoria de produse a utilajelor pentru construcții deoarece majoritatea proiectelor de construcții necesită materie primă și resurse consumabile de cea mai bună calitate. Pentru toate mașinile de legat fier beton, magazinul nostru are disponibile aceste seturi de 50 de role de sârmă MAX TW898 de 0.8mm specială pentru mașinile MAX RB398S, RB398, RB397, RB218, RB217, RB518, RB517.

Din aceeași categorie fac parte și rolele de sârmă TW1061T pentru mașini de legat fier beton MAX RB441T. Această sârmă are conținut redus de carbon, grosime de 1mm și rezistență sporită la coroziune datorită stratului de oxid.

Categoria utilajelor pentru construcții și cele mai dorite produse

Un utilaj pe care îl apreciem foarte mult și pentru care suntem foarte fericiți că am reușit să îl aducem în oferta magazinului nostru este Pompa pentru gleturi și decorativă PCS-T5. Pentru meșterii sau echipele de profesioniști care își doresc să nu mai recurgă la aplicarea manuală, sistemul de pulverizare cu snec va crește eficiența și viteza de aplicare enorm, iar precizia este și ea fără eroare.

Fiind un utilaj performant și modern, consumul de materiale este și el optimizat astfel încât să fie aplicată cantitatea corectă de amestec, fără risipă sau erori umane care ar putea duce la pierderi financiare. Printre favorite se mai numără și discurile pentru beton armat, tuburile de evacuare pentru deșeuri și chiar mașina de tencuit trifazică BISONTE PCS-K4.

top utiliaje constructii 2023 2

Oferta completă a companiilor din domeniul construcțiilor

Cu o ofertă de utilaje pentru construcții unde se regăsesc aproximativ 300 de produse diferite, fiecare colaborator al magazinului echipamente-tehnice.ro se poate aproviziona dintr-un singur punct, nu vor mai exista îndoieli de calitate, iar pentru produse sau cerințe adiționale, consultanții noștri vă stau la dispoziție.

Printre utilaje de construcții cunoscute și accesorii, în magazinul nostru mai poți găsi și pompe sau hidrofoare, generatoare de curent, echipamente termice și multe altele.

Concluzie

Acesta este modul în care am reușit să rezumăm doar o parte din întreaga ofertă a magazinului și să îți oferim câteva informații despre care sunt defapt cele mai populare produse din domeniul construcțiilor alese de companiile de nișă din România. Alege produsele de care ai nevoie și contactează-ne dacă ai întrebări legate de un produs.

Lasă un răspuns

CATALOG PRODUSE