Pentru produsele achiziționate online de pe website-ul www.echipamente-tehnice.ro, plata poate fi realizată prin transfer bancar direct. Acesta poate fi realizat atât online, cât și offline.

Transfer bancar online

Transferul bancar online se realizează prin intermediul serviciului de internet banking. Clienții utilizează o aplicație specială, realizată și aprobată de bancă.

Transfer bancar offline

În acest caz, clientul merge la banca unde are deschis contul curent și completează un ordin de plată cu suma care se transferă. La acest sistem de plată se adaugă comisionul de transfer bancar.

De asemenea, dacă nu aveți cont bancar, puteți depune banii în contul furnizorului, la orice bancă. Vă recomandăm să depuneți banii la banca unde are furnizorul contul deschis, întrucât comisionul este mai mic. În procesul efectuării plății prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să menționați ID-ul comenzii ca referință de plată. După efectuarea plății prin transfer bancar/ordin de plată, vă rugăm să ne trimiteți o confirmare de plată la adresa office@echipamente-tehnice.ro în maximum 24 de ore.

CATALOG PRODUSE