echipamente tehnice.ro despre scaled

Serviciile noastre

Consultanță tehnică

Îți oferim recomandări personalizate pentru a identifica produsul optim nevoilor tale, cu ajutorul personalului calificat.

Garanție și post-garanție

Toate produsele noastre beneficiază de condiții de garanție conforme legislației și politicilor comerciale ale producătorilor.

Service autorizat

Pentru a-ți oferi soluții complete, am integrat în serviciile noastre și service autorizat pentru produsele pe care le comercializăm.

vixim.ro despre cine suntem

Cine

suntem?

Suntem mai mult decât o companie care vinde echipamente tehnice. Oferim soluții tehnice complete, bazate pe anticiparea nevoilor și așteptărilor clienților noștri.

La Vixim, vei găsi o echipă pasionată de tehnică și inovație, pentru care adevăratul succes este succesul partenerilor noștri.

Vixim, membră a celor mai importante retele de distributie la nivel NATIONAL

Credem că accelerăm progresul unind oameni, business-uri și tehnologii diferite. Din acest motiv, am devenit membri în cele mai importante retele de distributie la nivel NATIONAL, partenerii nostri fiind cei mai importanți producatori si/sau importatori de echipamente tehnice profesionale si industriale.

Prin astfel de parteneriate reusim la randul nostru sa oferim clientilor nostri o gamă mai largă de produse la prețuri competitive, de la branduri recunoscute la nivel national si/sau international;

Intentia noastra este de a derula impreuna cu beneficiarii nostri afaceri RECIPROC avantajoase; unul dintre obiectivele noastre este acela de a oferi CELE MAI BUNE CONDITII COMERCIALE LA NIVEL NATIONAL la peste 80% dintre produsele din portofoliul nostru si facem tot posibilul sa respectam acest deziderat prin actiuni manageriale specifice;

Valorile noastre

Suntem de părere că valorile sunt mai mult decât cuvinte ce trebuie incluse în prezentarea companiei. Acestea sunt fundamentul progresului unei afaceri, motiv pentru care le insuflăm constant în rândul angajaților noștri și nu numai.

Responsabilitate

Acționăm întotdeauna în mod responsabil, pentru că fiecare alegere pe care o facem sau decizie pe care o luăm ține cont de nevoia partenerilor noștri.

Parteneriat

Suntem dedicați unei relații bazate pe respect, atât față de angajați, cât și față de business-ul clienților noștri.

Profesionalism

Oferim partenerilor garanția profesionalismului, care se reflectă în comportamentul angajaților noștri, precum și în serviciile și produsele pe care le punem la dispoziție.

Consultanță

Ne concentrăm atenția pe cerințele clienților, pentru că știm cât de importante sunt cele mai potrivite alegeri. De aceea, avem o echipă foarte bine pregătită, gata să ofere informații relevante pentru ca partenerii noștri să ia cele mai bune decizii pentru business-ul lor.

Integritate

Fundamentul pe care ne consolidam relațiile de business este reprezentat de integritate. Din acest motiv, de aceea avem responsabilitatea de a menține cele mai înalte standarde etice și morale în serviciile pe care le prestăm, dar și în viața de zi cu zi.

Progres

Credem în calitatea serviciilor și a produselor pe care le punem la dispoziție, deoarece considerăm că acesta reprezintă sursa progresului atât pentru afacerea partenerilor noștri cât și pentru evoluția companiei noastre.

Fii la curent
cu cele mai noi promoții.

Abonează-te la newsletter-ul VIXIM pentru a fi primul
care află despre noutățile și promoțiile din site.

CATALOG PRODUSE