Tot ce trebuie să știi despre Hidrofoare profesionale și Pompe Eficiente – Ghidul Cumpărătorului

Hidrofoare profesionale

Fie că vrei să ai un sistem mult mai eficient de pompare al apei sau te-ai săturat să trebuiască să muncești mereu pentru a întreține o fântână, avem noi exact ce îți trebuie. Dacă te afli în această categorie a oamenilor care își doresc să nu mai depindă de furnizorii de apă și locuiești într-o zonă geografică ce permite instalarea de hidrofoare sau pompe submersibile, în magazinul nostru găsești tot ce ai nevoie.

În acest articol îți facem turul categoriei noastre de Pompe și Hidrofoare profesionale trecând prin cele mai importante tipuri de astfel de produse. Pe parcurs oferim și câteva recomandări de produse excelente, cu randament foarte bun și rezistență pe termen lung, numai bune pentru orice gospodărie sau locuință cu acces la o sursă de apă decentă.

Pompe Submersibile

Când ai în vedere să cumperi pompe submersibile profesionale, cu siguranță ai nevoie să extragi apă din pânza freatică pentru unul sau mai multe scopuri personale. Pompele submersibile trifazate sau pompele submersibile profesionale în general sunt perfecte atât pentru o afacere din domeniul agriculturii, dar și pentru uz casnic acolo unde este nevoie de apă menajeră. Principiul de funcționare al unei astfel de pompe submersibile este destul de simplu. Pompa este scufundată în apa care se dorește a fi extrasă, motorul pompei fiind izolat ermetic pentru a nu avea loc o defecțiune sau un scurt-circuit

Categoria de pompe submersibile a magazinului nostru îți pune la dispoziție produse care pot extrage apa din pânze freatice de la adâncimi foarte mari, sunt extrem de rezistente pe termen lung și pot fi partenerul tău de încredere chiar dacă le folosești în activități de business sau de uz casnic. Avem pentru tine și un exemplu extras direct din categoria noastră cu avantaje impresionante având în vedere prețul de achiziție.

Pompa submersibilă Pedrollo 4BLOCKm 1100W – 2275 RON

Pompa submersibilă de la Pedrollo este realizată din oțel inoxidabil, dar ceea ce este foarte interesant la sistemul acestei pompe este că atât protecția termică, cât și condensatorul se află în interiorul carcasei motorului. 

  • Funcționează în condiții cu prezența unei cantități de 200g/m3 de nisip
  • Pompa submersibilă Pedrollo 4BLOCKm vine la pachet cu o supapă de reținere
  • Perfectă pentru pomparea apelor curate din puțuri
  • Debit de până la 200l/min

Motopompe

Spre deosebire de gama de pompe submsersibile profesionale disponibile în magazin, motopompele sunt adevărați eroi când vine vorba de cantități foarte mari de apă care trebuie mutate, evacuate sau pur și simplu scoase dintr-un bazin sau spațiu de colectare. Prin urmare, dacă ai nevoie de o gamă de motopompe de mare capacitate, în magazinul nostru vei găsi produsul care îți lipsește.

O motopompă este net superioară pompelor obișnuite doar pentru simplul fapt că reprezintă un ansamblu dintre o pompă și un motor. Ambele sunt protejate de un cadru metalic care deservește și pentru protecție, dar și pentru transportul mai facil al ansamblului. O motopompă de apă este perfectă pentru gospodăriile care nu își doresc să rămână fără o sursă de apă pentru grădină, irigații sau apă menajeră.

Dacă ai nevoie să scoți apa dintr-un spațiu de acumulare care s-a inundat din cauza viiturilor, dacă îți dorești să umpli un bazin cu apă pentru transport sau pur și simplu dacă ai nevoie să administrezi fluxuri de apă, o motopompă este ideală. Mai mult decât atât, o motopompă de mare capacitate îți va rezolva atât problemele ce țin de lipsa apei, dar și de administrarea cantităților prea mari de apă care s-au adunat din diferite cauze.

hidrofoare pompe

Motopompa Apă Curată AGT WP60 HKX, GX390

Motopompele pot fi atât pentru apele curate, dar și pentru apele murdare, iar în funcție de fiecare dintre ele, poți alege un model diferit de pompă. Recomandarea magazinului nostru este această pompă cu diametru generos de aspirație și refulare de 6 inch, care poate fi introdusă la o adâncime maximă de 7 metri, dezvoltând un debit maxim de 168 m3/h

Întreg ansamblul cântărește 60 de kilograme, dispune de senzor de ulei și are o capacitate totală a rezervorului de 6.1 Litri.

Grupuri de Pompare și Aplicații Speciale

Un grup de pompare pentru apa potabilă este un lucru necesar atunci când în timpul cererii de livrare a apei, există diferențe mari de presiune care împiedică funcționarea corectă a sistemului oferind un confort redus al utilizatorului. Un grup de pompare de calitate precum un COMBIPRESS, este reprezentat de un ansamblu de două pompe ce funcționează ca un întreg pregătit pentru a acționa automat atunci când există o diferență de presiune la cererea utilizatorului.

Pentru această categorie de produse avem și o recomandare excelentă, foarte populară în magazinul nostru, excelentă pentru satisfacerea nevoilor tuturor celor care au nevoie de un astfel de grup de pompare profesional în gospodărie.  

Grup Pompare CB2 – MK 8/6 Pedrollo cu Inverter Steadypress 2.0

  • Se adaptează și la presiunile deja formate într-un sistem de pompare
  • Menține sistemul la o presiune constantă
  • Poate funcționa în paralel cu alte unități
  • Limitează curenții de vârf
  • Puterea motorului 2x 2,2kW
  • Capacitate de până la 360 L/min

Concluzie

Pentru mai mult produse și variante de putere diferite pentru hidrofoare profesionale, pompe submersibile și grupuri de pompare, te invităm să accesezi cu un click aici, întreaga noastră categorie de produse.

Lasă un răspuns

CATALOG PRODUSE