Top Compresoare de Aer 2023 – Vezi cele mai populare produse

compresoare de aer

Compresoarele de aer își găsesc utilitatea atât în proiecte industriale, cât și casnice, iar în magazinul nostru am remarcat o creștere a popularității acestei categorii de produse. Categoria de compresoare de aer a magazinului nostru oferă produse premium ce pot fi folosite în diferite servicii, etape ale unui business sau în gospodărie. Dacă dorești achiziționarea unor astfel de utilaje, recomandările noastre se află în paragrafele următoare.

Informații generale despre compresoare de aer

În funcție de locul sau modul unde sunt folosite, compresoarele de aer pot fi de dimensiuni diferite, cu puteri diferite și pot îndeplini sarcini diferite. Deși nu ies în evidență în mod special, ne folosim de compresoare de aer în multe sectoare de business începând de la construcții și service de mașini, până la sisteme de curățare, sablare, etc. Pentru a identifica cel mai potrivit compresor de aer pentru nevoile tale, în magazinul nostru vei putea consulta o listă de produse ce conține următoarele categorii de compresoare aer:

Fiecare categorie, dar și cele pe care nu le-am precizat, prezintă produse dedicate pentru utilizări variate. Cu toate acestea, compresoarele de aer funcționează pe același principiu. 

Cum funcționează un compresor de aer?

Principiul este unul comun, dar diferența este vizibilă abia la final. Orice compresor de aer funcționează datorită unui mecanism fizic simplu de creștere a presiunii aerului simultan cu diminuarea volumului. Rezervorul compresorului se umple cu aer în timp ce volumul este micșorat, prin urmare apare presiunea. Pentru a elibera presiunea, se folosesc pistoane, șuruburi rotative sau diafragme, motiv pentru care avem și categorii de produse diferite pentru unele dintre ele.

Utilizări ale unui compresor de aer

Modul de funcționare și principiul de presurizare a aerului este același pe majoritatea compresoarelor, dar noi avem pentru tine patru recomandări de compresoare de aer pe care le poți folosi în mai multe domenii, industrii sau chiar în sectoare de business și gospodărie. 

Pentru umflarea obiectelor gonflabile, un business care se ocupă cu petreceri pentru copii va avea nevoie de un compresor de aer care poate face față cerințelor urgente pentru umflarea diferitelor spații de joacă. Curățarea spațiilor industriale sau a spațiilor greu accesibile, vopsirea cu ajutorul presiunii și alte aplicabilități care se încadrează atât în zona casnică, dar și cea de business. Pentru astfel de utilizări recomandăm acest compresor cu piston, curea, roți, QASP=840L/min. Un compresor profesional cu două pistoane, în două trepte de compresie, recomandat pentru utilizări industriale, dar care va face față cu brio cerințelor din gospodărie.

Top Compresoare de Aer 2023

Alimentarea uneltelor pneumatice

Gama de compresoare de aer, în special cele industriale care sunt folosite în regim intens în afaceri mici sau medii sunt cele pe care le comercializăm cu cel mai mare succes. Alimentarea uneltelor pneumatice este una dintre cele mai cerute acțiuni pe care compresoarele de aer din magazinul nostru o pot satisface. Cu siguranță nu este singura, dar eficiența uneltelor pneumatice este considerabil superioară celor electrice, atât din punct de vedere al consumului de energie, dar și al siguranței pentru cei care le utilizează.

Astfel, gama noastră de compresoare de aer, compresoare cu piston sau șurub sunt foarte cerute pentru business-uri precum vulcanizări, service-uri auto, ateliere, medicină. Cu cât investești într-un compresor de aer mai eficient, cu atât capacitatea de livrare a aerului presurizat pentru toate uneltele folosite va fi mai eficientă, prin urmare și costurile vor fi optimizate, iar afacerea va satisface nevoia de prestare a serviciilor mult mai rapid.

Pentru afaceri mici, medii sau chiar afaceri de dimensiuni considerabile care au nevoie de un compresor de aer care să livreze conform cerințelor, recomandăm acest Compresor cu șurub, de 1000L/min, 10 BAR și butelie de 500L.

În același timp, un astfel de compresor industrial trifazat poate fi folosit și la vopsirea utilajelor de mare tonaj, la dispersarea zăpezii artificiale, dar și în industrii grele precum cele navale, șantiere sau fabrici. 

Compresoare de aer pentru uz casnic

Pentru uz casnic, investiția nu trebuie să fie de câteva zeci de mii de lei, deoarece în magazinul nostru poți găsi și alternative potrivite din punct de vedere al costurilor, suficient de bune pentru orice acțiune cu uz casnic folosind aerul comprimat.

De cele mai multe ori, o gospodărie care folosește unelte de mici dimensiuni, cu aer comprimat precum un pistol de spălat sau un capsator de lemn nu are nevoie decât de un compresor suficient de eficient și rezistent pentru a face față cu brio cerințelor de genul acesta. Să fie la îndemână, ușor de pus în funcțiune și să poată umfla roțile mașinii în grabă atunci când este nevoie. Pentru aceste nevoi avem două recomandări foarte bune de compresoare de aer cu prețuri excelente.

Concluzie

Aceste compresoare de aer cu piston sau cu șurub sunt cele mai potrivite și de calitate premium pe care le vei putea găsi pe piața din România. Compresoare de aer industriale, la capacități și costuri diferite sunt disponibile în oferta magazinului nostru. Pentru oferte personalizate și informații despre produse, te invităm să ne contactezi!

Lasă un răspuns

CATALOG PRODUSE