Cele mai bune aparate de spălat cu presiune – Topul echipamentelor de curățat profesionale

Cele mai bune aparate de spălat cu presiune-3

Dacă alegi magazinul nostru pentru a-ți face achizițiile de echipamente de curățat profesionale sau de aparate de spălat cu presiune, ai făcut deja alegerea potrivit. Dar noi ne dorim să îți oferim mai mult decât atât. Vrem ca fiecare client al magazinului nostru să cunoască în detaliu aspectele echipamentelor cu adevărat profesionale. 

Prin urmare, avem astăzi pentru tine cele mai bune patru echipamente pentru curățat profesionale, inclusiv cel mai bun aparat de spălat cu presiune profesional. Mai mult decât atât, dacă îți dorești să achiziționezi un aspirator profesional cu aspirare uscată sau umedă, avem și la această categorie un produs premium.

Echipamente de Curățat Profesionale

Unii dintre cei mai mari producători de unelte și echipamente de curățenie împreună cu produsele lor sunt disponibile în această categorie ed echipamente de curățat profesionale. Aproape 100 de produse diferite, de la aparate de spălat cu presiune, aspiratoare profesionale, curățitoare cu apă caldă sau apă rece și chiar nebulizatoare sau mașini de curățat pardoseli. Toate sunt disponibile la doar un click distanță, iar acele recomandări pe care le așteptai au fost generate prin prisma popularității acestor produse și a calității lor incontestabile. Iată care sunt cele mai bune aparate de spălat cu presiune și nu numai pe car ele poți achiziționa de pe echipamente-tehnice.ro.

Cele mai bune aparate de spalat cu presiune 1

1. Mașină de spălat cu presiune profesională Annovi Reverberi

Acesta este primul produs pe care este musai să îl achiziționezi dacă vrei să nu îți mai faci niciodată griji pentru etapele de curățenie cu ajutorul apei sub presiune. Și pentru uz casnic, dar extrem de eficient și pentru servicii profesionale, acest aparat de spălat cu presiune să poată îndeplini și cerințe de uz constant, deci este mai mult decât potrivit pentru o afacere din domeniul curățeniei.

Pentru a pune într-un context cât mai clar eficiența acestor aparate de spălat cu presiune de la Annovi Reverberi, trebuie neapărat să menționăm faptul că funcționarea se poate face chiar și la presiuni de 280bar, iar motorul termic pe benzină oferă sistemului puterea de care are nevoie pentru a curăța chiar și cele mai dificile suprafețe și cele mai complicate depuneri sau reziduuri. Această mașină a fost creată special pentru uz profesional, are sistem de autoamorsare și face față cu brio chiar și la curățarea utilajelor de mare tonaj precum camioanele sau bărcile.

2. Aspirator profesional umed uscat Flex VCE 33

Sunt extrem de multe lucruri bune de spus despre acest aspirator profesional cu aspirare uscată sau umedă, iar prețul de doar aproximativ 500 de euro nu îl transformă decât în cea mai bună decizie pentru o persoană care trebuie să asigure curățenia unui spațiu casnic sau administrativ în cel mai scurt timp. Aceste aspiratoare profesionale Flex au fost fabricate pentru cele mai dificile condiții de funcționare, având ca obiectiv randamentul maxim chiar la lucrul în tandem cu utilajele de tăiere, șlefuire, etc.

Cu cât acest aspirator profesional pentru construcții este folosit mai intens în task-urile zilnice de pe șantier sau în condiții mai solicitante, cu atât i se pun în valoare mai bine caracteristicile. În primul rând, aspiratorul profesional pentru construcții este prevăzut și cu o priză pentru scule electrice. Profesioniștii știu despre ce vorbim, deci nu vom insista. Este un aspirator foarte robust, cu pornire ușoară și sisteme de protecție pentru componentele din interior. Sistemul de răcire al aspiratorului este separat, iar filtrul grosier este foarte simplu de schimbat.

Cele mai bune aparate de spalat cu presiune 2

3. Aparat de Spălat cu Presiune PROFI 195 TST

Categoria de echipamente pentru curățat profesional s-a îmbogățit și cu gama PROFI, unul dintre cei mai buni producători care a oferit pieței din România cel mai bun aparat de spălat cu presiune profesional căruia nu îi putem găsi niciun defect sau cel puțin vreo slăbiciune. Oțelul inoxidabil este folosit la fabricarea lancei, iar șasiul este dintr-o singură piesă turnată.

Aparatul este echipat cu un rezervor de apă incorporat, un furtun cu tambur, dar și un sistem de injecție cu detergent. Practic, acest aparat de spălat cu presiune de la PROFI este tot ceea ce ai nevoie pentru toate sesiunile de curățare în regim de business, pentru companii, pentru centre de prelucarere, producție, depozite, etc.

4. Mașină de spălat cu presiune și motor termic Briggs & Stratton

Prima caracteristică specială prin care această mașină de spălat devine alegerea clienților noștri este sistemul de cadru cu două roți care oferă nu doar o soluție de transport optimă, dar și suporți și spațiu pentru depozitarea lancei și a tuturor accesoriilor pompei. Întreg echipamentul și ansamblul pompei este de o calitate net superioară, iar nivelul de dificultate pentru operarea mașinii este foarte scăzut.

Vei primi echipamentul cu alte 5 duze rapide, perfecte pentru schimbul modului de utilizare în contexte profesionale. Are o capacitate de 3 litri și un debit maxim de 660l/h.

Concluzie

Categoria de echipamente profesionale pentru curățat a magazinului nostru are ca și cap de afiș aceste patru produse însoțite de multe altele. În funcție de nevoie sau buget, găsești la noi mai multe variante de putere pentru principalele categorii de echipamente și mai mulți producători de top. 

Lasă un răspuns

CATALOG PRODUSE